Machiajul și parfumul: detaliile care conturează povestea frumuseții unei femei

Uneori o decepție din dragoste nu trece doar dacă îți schimbi culoarea părului din negru în roșu. Pentru a-ți colora cu adevărat viața, este necesar să faci ceea ce-ți place cel mai mult. Pentru asta trebuie să ai înțelepciunea de a vedea că te afli pe un drum greșit și curajul de a-l părăsi. Mai ai nevoie și de multă putere de muncă și creativitate pentru a-ți (re)clădi viața. 

Așa a procedat fiica mea cea mare, Nia, când a început o viață nouă. A renunțat la a mai frecventa cursurile Universității București. A decis să dea o șansă visului pe care îl avea de când împlinise cinci ani.

picteze cu farduri era activitatea ei favorită pe care a încercat-o din plin pe surioara din dotare, pe ea însăși și, de la un punct încolo, pe toate cunoștințele feminine care se rugau de ea să le machieze. 

Make-up artist la început de drum? Alege cu încredere produsele Revers

Un fost coleg de facultate i-a creat un site profesionist. Nașa ei i-a făcut cadou un cec consistent. Cu ajutorul acelor bani, a cumpărat de pe site-ul MyCosmetics o mulțime de produse Revers. De ce de la această companie? Din multiple motive.

După ce s-a decis să încarce pe site poze cu ea nemachiată și machiată cu produse de makeup Revers, solicitările nu au întârziat să apară.

Femei de toate vârstele cu diferite tipuri de ten o sună pentru variate tipuri de machiaj (de zi, de seară, de mireasă, nude, smokey eyes, cat-eye, cut crease, nude). Tocmai a sosit acasă de la o clientă căreia i-a făcut un machiaj de zi. Cu o voce istovită, mă roagă să o ajut să scrie un prim articol pe site despre pașii de urmat când dorești să te machiezi de zi.

Îmi explică că trebuie să facă asta deoarece multe dintre cliente și-ar dori să citească articole cu tips & tricks pentru variatele tipuri de machiaj cu produsele pe care ea le folosește încorporate. Mă privește rugător și zice că ea nu este beauty blogger, dar că majoritatea clientelor s-au dovedit a fi încântate că ceea ce utilizează și le recomandă sunt produse bio și vegan friendly unele și cu îngrijire cu CBD altele. 

Nu am putut să o refuz, așa că,

at the best of my writing abilities:

Cel mai simplu machiaj de zi în 6 pași

Pregătirea tenului

Pregătirea tenului pentru așezarea cât mai uniformă a machiajului este cel mai important pas. Se curăță tenul de impurități cu o loțiune purificatoare. Se continuă cu serul hidratant cu acid hyaluronic, de la Revers, cu proprietăți hidratante de lungă durată. Se folosește adițional și un tratament de hidratare pentru buze. Este bine ca loțiunea și serul să fie întinse și pe gât, ba chiar și pe o parte din decolteu.

Aplicarea bazei de machiaj

Se folosește fie bază de machiaj corectoare Mineral Perfect, ideală pentru femeile cu ten problematic, fie bază de machiaj iluminatoare Pro-Shining pentru femeile care doresc să strălucească.

Aranjarea sprâncenelor

Sprâncenele se aranjează cu multă atenție cu o periuță specială destinată acestui scop. Ulterior se realizează umplerea acestora cu un creion de sprâncene Eyebrow Stylist de la Revers.

Machiajul ochilor

Se realizează cu un fard de pleoape Gallant, Nude Collection, Matt, care oferă o selecție de 4 culori în tonuri neutre, dar frumoase. Se aplică o nuanță mai deschisă pe întreaga pleoapă de la linia genelor până la linia sprâncenelor și o nuanță mai închisă pe cuta pleoapei spre exteriorul ei.

Se folosește un creion contur, negru, My Only – Revers pe linia apei. Se definitivează cu mascara No more Tears, rezistentă la apă, pentru un plus de volum.

Machiajul feței

Se aplică mai întâi un fond de ten fluid cu pompiță Mineral Perfect, natural, apoi un corector lichid, Camouflage. Pentru accenturea pomeților se utilizează un fard de obraz Rouge Blush. Ultimul pas este pudra compactă XL pentru fixare pe tot parcursul zilei, fără îngrijorarea că machiajul poate deveni prea încărcat.

Machiajul buzelor

Se realizează cu un ruj Satin Lips, nuanța roșu corai, mat. Este doar una dintre cele 27 de tonuri luxuriante, ce garanteaza rezistența culorii pe tot parcursul zilei.

Fața vinde fata, zice o vorbă românească. Însă niciun machiaj, oricât de bine executat, nu poate substitui manichiura. Aceasta trebuie să vă completeze look-ul îngrijit.

The final touch

Un strop de parfum face prezența unei femei nu doar atractivă din punct de vedere vizual, ci și simțită. Este atingerea inefabilului și promisiunea viitorului.

Alegând produsele MyCosmetics pentru multiplele lor atuuri, femeile își construiesc zilnic un viitor colorat și parfumat. Și tu poți arăta like a million bucks și asta la un raport preț – calitate imbatabil.

Voi ce tips & tricks mai cunoașteți menite să vă pună trăsăturile în lumina ideală?


Sursa fotografiilor: site-ul mycosmetics, arhiva personală, imagini generate de AI în Canva. Editare în Canva.

Un gând despre „Machiajul și parfumul: detaliile care conturează povestea frumuseții unei femei

Lasă un comentariu