Alege un gift card ANSWEAR și uită de goana după cadou

Sursa foto: answear.ro, editare în Canva

Haosul este o ordine neînțeleasă. Am citit asta undeva. Sau am gândit-o chiar eu? Nu-mi mai aduc aminte. Gânduri dezordonate, vase nespălate, visuri spulberate, haine aruncate. Mormane de haine și stive de fel și fel de chestii: muțunache-plușuri, lumânărici parfumate, cristale naturale, broșe, papucei, cercei și piticei. Cu barba lungă și albă. Pitici gratis. O să ajungă unii din ei să-mi tropăie pe creier. Așa nu se mai poate. O decizie drastică se impune.

Sursa foto: site pexels.com, imagini generate de AI în Canva, editare în Canva

M-am hotărât îmi deschid magazin online. Vând tot. Toate cadourile primite pe parcursul anilor cu ocazia Crăciunului. Vând tot ceea ce am primit de la toate prietenele, colegele de serviciu, copii și de la el. Vând papucii cu puf roz de la prietena mea, Monica. Cine sunt eu să port așa ceva? Barbie? București nu este Barbieland, este Grayland înțesat de gropi. Vând bluzițele roșii cu buzițe cu sclipici de la fiica mea cea mică. S-ar fi potrivit perfect pentru o plimbare în parc, dacă aș fi avut 14 ani. Vând parfumul cu miasmă de igrasie de la Mioara, colega de la contabilitate. Între noi fie vorba, așa miros toate fetele din departament. Vând și vaza din sticlă galben-glacé cu țuțuroaie de jur împrejur de la unchiul Dominic. Este nuanța aceea de galben pe care dacă o privești îndelung simți un miros pătrunzător de dropsuri de lămâie.

Vând și toate agendele simple, agendele de lux, bloc notes-urile, planificatoarele, caietele pentru notițe și pixurile primite de la companie. Menite să-mi stimuleze loialitatea față de firmă, au avut exact efect invers. Zici că cei de Resurse Umane au dat mâna cu cei de la Marketing și s-au apucat de psihologie inversă. Multe sunt. Ar merge oare să-mi deschid propria librărie?

Last but not least vând și rochia cadou de la el. Mă strânge rău. Este mulată, dintr-un fel de catifea sintetică, pe care rămân urme unsuroase când dai cu degetele. Pe talie pleznește, bretelele mă taie. Nu merge purtată cu dres negru să-mi subțiez măcar picioarele. Cu nuanța asta stranie, un fel de crem-gri-bej sau cum s-o chema, negrul se potrivește precum nuca în perete. Culoare de caffe latte, mi-a zis el. Culoarea vântului turbat, i-am replicat. A fost mereu un prost. Nu a văzut că am purtat mereu rochii negre?

Sursa foto: imagini generate de AI în Canva, editare în Canva

Măcar vinul îl nimerea. Ia să desfac o sticlă de Sauvignon Blanc. Poate pe fundul primului pahar îmi găsesc inspirația. Dacă nu, sper din suflet să o găsesc pe fundul primei sticle. Dacă sunt nevoită să încep o a doua sticlă înseamnă că o să fiu prea amețită sau prea bine dispusă pentru a termina articolul pe care mă chinuiesc să-l scriu de trei zile pentru o competiție de blogging creativ.

Sursa foto: site pexels.com

Aveți idee cât este de greu să scrii obiectiv și frumos și corect argumentat on top despre avantajele și dezavantajele cardurilor cadou? De zile în șir toată lumea numai despre asta vorbește fiindcă începe acea perioadă a anului. Care? Încep pregătirile pentru sărbătorile de iarnă. Marea Cadouriadă.

Nu vă stresați căutând cuvântul pentru că nu-l găsiți nici în DEX, nici altundeva. Este rodul imaginației mele stimulate la maxim de subiectul constant de dezbatere în această perioadă.

Avantajele și dezavantajele cardurilor cadou

Cardurile cadou, cunoscute inițial sub numele de certificate cadou sau vouchere cadou, erau utilizate pentru a atrage clienți în magazine sau pentru a-i determina să se întoarcă. În prezent aceste carduri preplătite care pot fi utilizate în loc de bani pentru achiziționarea de produse sau servicii sunt oferite ca recompense sau cadouri de către angajatori, organizații sau chiar de către prieteni aflați în lipsă de idei. Sau pur și simplu prea prinși în vârtejul vieții moderne pentru a mai avea timpul necesar de a lua la pas magazin după magazin. 

Primul card cadou a fost introdus de către Neiman Marcus în 1994.

Blockbuster Entertainment a fost prima companie care a testat cardurile cadou în 1995.

Cardurile cadou sunt o alternativă din ce în ce mai populară la cadourile tradiționale, cum ar fi coșurile cu produse de sărbători. Sau banii. Ele oferă beneficii atât pentru persoana care le primește, cât și pentru cea care le oferă.

Avantaje:

Flexibilitate

Cardurile cadou oferă beneficiarului libertatea de a alege ceea ce își dorește cu adevărat. În acest fel, acestea pot fi mai satisfăcătoare decât cadourile tradiționale, care pot fi uneori nepotrivite sau inutile.

Sunt folositoare, în special atunci când nu cunoaștem complet preferințele sau nevoile persoanei căreia vrem să-i facem un cadou.

Conveniență

Cardurile cadou sunt ușor de procurat și de oferit. Ele pot fi achiziționate online sau din magazinele fizice și pot fi livrate direct la adresa beneficiarului.

Personalizare

Cardurile cadou pot fi personalizate cu mesaje și imagini specifice sărbătorilor de iarnă, ceea ce le face mai atractive și mai potrivite pentru această perioadă a anului.

Economie de timp

Cardurile cadou pot fi achiziționate rapid și fără a fi necesară o căutare prelungită a cadoului perfect.

Dezavantaje:

Limitările

Cardurile cadou pot fi limitate la anumite magazine sau produse, ceea ce poate fi frustrant pentru beneficiar dacă nu își poate găsi produsul dorit.

Valabilitatea

Cardurile cadou au o dată de expirare, ceea ce poate fi o problemă dacă beneficiarul nu le folosește în timp util.

Pierderea

Cardurile cadou pot fi pierdute sau furate, ceea ce poate fi o problemă pentru beneficiar dacă nu le folosește imediat.

Potențiale costuri ascunse

Unele carduri cadou pot avea taxe ascunse, cum ar fi taxe de activare sau taxe pentru întârzieri în utilizare. Aceste costuri suplimentare ar putea reduce valoarea reală a cardului.

Sentimentul impersonal

Chiar dacă sunt practice, cardurile cadou pot părea impersonale și lipsite de atenție. Pentru unele persoane, un cadou tradițional ales cu grijă poate avea o valoare sentimentală mai mare.

Unele persoane consideră că oferirea unui card cadou demonstrează lipsa de efort și/sau atenție a celui care oferă cadoul. Se poate interpreta ca o soluție de compromis sau ca o modalitate de a evita efortul de a alege un cadou personalizat.

Sunt gift card-urile doar un substitut rece pentru cadourile tradiționale? Multe persoane așa le percep. Sau cardurile cadou sunt într-adevăr, o sursă practică de bucurie? Eu votez de trei ori da.

Aș putea reveni de unde am început povestea. Adică de la faptul că scot cadourile atent alese pentru mine (sense the irony?!) la vânzare. Sunt decisă să-mi cumpăr cu banii obținuți, în primul rând, un portofel nou nouț. Am de unde alege. Din multitudinea de modele de portofele damă pe Answear.ro.

Portofelul reprezintă accesoriul nelipsit în cadrul căruia îmi organizez de o manieră optimă banii, cardurile bancare și variate acte și diverse alte carduri. În interiorul său le fac loc și cardurilor cadou. 

Din fericire pentru mine pe Answear există numeroase modele de portofele fashion create de branduri renumite. Nici nu se putea altfel căci Answear este locul în care vă așteaptă peste 500 de branduri de top, mii de produse pentru voi și pentru cei dragi – toate aliniate celor mai fresh tendințe ale modei. Alegerea portmoneului perfect devine astfel o sarcină distractivă. 

Answear vă propune o varietate mare de modele de portofele pentru femei. Sunt toate produse confecţionate din materiale de înaltă calitate. Puteţi opta pentru variante în negru, roșu, alb, galben, auriu, argintiu sau bej. Alegând să vă cumpărați online produsele favorite, veți beneficia de oferte incredibile de preţ, opțiuni numeroase de plată şi livrare rapidă. 

Sursa foto: answear.ro, editare în Canva

Alegerea portofelului vă creionează stilul personal

Un portofel de damă din piele lăcuită poate accentua o ținută nonconformistă. Dacă este de culoare roșie, deja se poate citi personalitatea celei care-l poartă. Paint the Town Red. Extravaganță.  

Un portofel de damă din piele naturală completează perfect o ținută distinsă. Constituie o investiție pe termen lung. Este parte integrantă din personalitatea unei femei clasice. Jacqueline Kennedy be like. 

Primele aspecte pe care le analizați când alegeți un portofel sunt: dimensiune, materiale, culori, compartimentare, design. Pe Answear din câteva click-uri descoperiți ofertele. Tot ceea ce trebuie să faceți ulterior este să aplicați filtre, să analizați și să vă alegeți preferatul. Apoi îl adăugați în coș și achiziția este gata.

Poate va fi dificil să vă decideți între portofelele minimaliste și cele bogat accesorizate. Un portofel de damă mic completează perfect o geantă mare (shopper bag, tote bag, ba chiar geanta pentru laptop sau un rucsac compact). Un portmoneu accesorizat poate constitui o soluție de transport în sine. 

Alegerea portofelului ideal s-ar putea să vi se pară dificilă în anumite momente căci puteți găsi modele cu piele netedă, cu striații, cu strasuri decorative sau cu cusături ample. 

Utilizați mai mult banii lichizi sau folosiți preponderent cardurile bancare? Aveți nevoie să vă păstrați monedele sau sunteți adepta cardurilor de fidelitate? Răspunsurile la întrebări de acest fel vă indică dacă să vă achiziționați un portofel de piele încăpător sau doar un portcard minimalist. 

Indiferent ce alegeți, don’t lose sight of it.

Pentru a-l alege pe cel ideal pentru mine, m-am oprit, cum altfel, decât asupra a patru portofele negre.

Într-un final m-am decis asupra celui Calvin Klein. Acest model, în plus față de celelalte trei, este echipat cu nichel-cupru-nichel căptușeală care protejează datele RFID împotriva skimming (RFID = Radio Frequency Identification). Astfel de date sunt stocate pe carduri de credit, cărți de identitate noi, pașapoarte și dispozitive mobile. Protecția împotriva furtului de date electronice este o facilitate foarte utilă în ziua de azi când tehnicile de furt sunt din ce în ce mai sofisticate.

Ce voi mai pune în noul portofel? Gift cardurile pe care le voi primi sau pe care le voi achiziționa pentru alții până în momentul în care le voi oferi.

Pentru prietenele mele, cu siguranță, voi alege unul de aici: https://answear.ro/gift-cards.

Easy to wrap. Easy to gift. Don’t overthink it, just buy one!

But why? S-ar putea să mă întrebați de ce, știu. Deoarece un gift card Answear oferă trei motive de bucurie.

Colaj realizat în aplicația Canva pe baza informațiilor de pe answear.ro

Cum funcționează?

Cu bani căci money makes the world go round. Valorile nominale disponibile sunt 50, 100, 200, 300, 500, 1000 RON.

Articol scris pentru SuperBlog 2023, proba nr. 16

Un gând despre „Alege un gift card ANSWEAR și uită de goana după cadou

Lasă un comentariu