Ați fost cuminți? Vin cadourile ieșite din minți

Încă 70 de zile până la Crăciun. A zis cineva cadou? Dacă nimeni nu a pronunțat încă acest cuvânt la birou sau acasă, să nu vă imaginați că nu se gândește la el.

Bărbații scormonesc în cele mai tainice colțuri ale minții după idei de cadouri pentru femei. Iar femeile se frământă, se gândesc la diferite idei de cadouri pentru bărbați, iar apoi se răzgândesc căci poate ideea aceea nu era chiar așa de potrivită pentru el.

Știau asta prea bine și Angi și Alex. Angi – Angela Stan, fondatoarea unei afaceri în domeniul cadourilor: dar nu orice cadouri, ci cadouri grozave, cu impact, cu originalitate şi pe care să le poţi oferi cu toată încrederea şi cu toată inima. Cadouri pentru bărbați, dar și cadouri pentru femei pentru ca nici ei, dar nici ele să nu-și iasă din minți înainte de Crăciun; cadouri inedite și nemaivăzute aduse în România din lumea întreagă.

Avantajele Mindblower

Izvor nesecat de idei de cadouri
Mii de cadouri - toate pe stoc 
Cadouri gata pentru a fi livrate imediat (1-2 zile lucrătoare) 
Fiecare comandă aduce puncte cadou în valoare de 4% din costul cadoului Comandă generoasă? Cadou gratuit în coş pentru tine
Cadou direct la sărbătorit? Poţi opta pentru ambalaj festiv, elegant.

Cauți un cadou amuzant pentru colegul de birou? Pe Mindblower găsești șosete amuzante Bring Me Wine. Vrei un cadou perfect pentru o petrecere reuşită? Pe Mindblower se vinde decantor de vin rotativ.

Vrei să-i faci mamei tale o surpriză emoţionantă? Poți alege de pe Mindblower un kit broderie DYI.

Cauți un cadou de lux pentru un om de afaceri? Știai că poți cumpăra de pe Mindblower un set cadou decantor sticlă diamant cu două pahare Deluxe? Poți achiziționa de la ei și ceva practic pentru partenera de viaţă, cum ar fi o pătură cu mâneci şi buzunar, Cool Stuff.

Urmează Ziua Îndrăgostiților și vrei să-i iei ceva inedit colegei de la Resurse Umane pe care o placi, dar te cuprinde stresul când te gândești că trebuie să vorbești cu ea? Optează pentru o cutie bijuterii, cu cheița verde smarald.

Să nu fii surprins dacă primești din partea ei, pe 14 februarie, Big Enter tasta antistres. O puteți folosi cu rândul după ce vă mutați împreună.

Să nu credeți că eu sunt vreo excepție și că știu care sunt cele mai potrivite cadouri pentru bărbații pe care nu-i cunosc prea bine, dar trebuie să le iau un dar de Crăciun.

Cadouri pentru bărbați

Este atât de simplu să alegi daruri pentru bărbații pe care îi cunoști bine.

Fostului meu soț îi cumpăram cadoul perfect fără prea mari dureri de cap: cărți, căști, ceasuri și CD-uri cu muzica preferată.

Unchiului meu din Târgu Mureș îi iau anual de Crăciun câte un portofel de piele. Credeți că sunt prea multe? Nu sunt, căci le pierde des și sunt mereu cu un portofel în urma pagubelor.

Însă când mă gândesc ce să-i iau de Crăciun lui Silviu, amicul meu de pe Twitter care mi-a tot oferit pe parcursului anului invitații la film la Cineplexx Băneasa, simt cum neuronii mei scot fum ca și cum i-aș fi așezat pe bigudiuri odată cu suvițele de păr. Mă tot gândesc că este un om de afaceri de succes și are tot ceea ce își poate o persoană dori.

Nu pot să aleg un obiect la întâmplare deoarece îmi doresc să-i iau cadoul perfect. Așa că trebuie să fie legat de un eveniment, de o trăsătură de caracter de-a sa, de o problemă, de o nevoie sau de o aspiraţie a lui.

Șansa mi-a surâs când o cunoștință comună de-a mea și de-a lui m-a sunat și mi-a relatat că lui Silviu i s-a spart decantorul de băuturi cu ocazia unei cine oferite de Sf. Nicolae colegilor apropiați de la locul de muncă. O mișcare neîndemânatică și s-a transformat în cioburi. Și așa cum cizmarul nu are pingele, iar brutarul nu are de multe ori un colț de pâine în casă seara, Silviu, fost CEO al unei bine-cunoscute crame din zona Ardealului și încă vicepreședinte al Asociației Producătorilor și Exportatorilor de Vin, a rămas fără decantor de vin în timp ce eu m-am simțit ușurată să descopăr de ce are nevoie pentru ca viitoarele petreceri pe care le va da să fie perfecte.

Astfel am ajuns să achiziționez de pe Mindblower un decantor de băutor rotativ.

Practic, rafinat si de efect, decantorul acesta este o piesă de rezistență pentru fiecare cină cu prietenii. Design-ul impresionant cu siguranță va atrage atenția tuturor invitaților. Decantorul se învârte 360° în jurul farfuriei sale, fără ca vreun strop de băutură să se verse. Este perfect pentru orice ocazie specială.

Caracteristici:
- o sticlă specială cu baza rotativă (nu este plată, așa cum sunt majoritatea decantoarelor, ci stil diamant)
- sticla se va roti, dar băutura nu se va scurge deloc
- design premium pentru baruri selecte si mese deosebite
- sticlă de cea mai buna calitate, groasă, dură si atent texturată pentru un plus de efect si eleganță 
- fabricat din cristal, cu un design răvășitor
- se învârte în jurul suportului său, la 360 de grade

Este un cadou desăvârșit pentru cunoscătorii de vinuri, dar și pentru iubitorii de arome rafinate și băuturi servite cu dichis (lichioruri, vodka, cognac, whishey).

Cât despre dedicația personalizată, complementară cadoului pentru Silviu, m-am gândit să scriu o poezie căci știe că acesta este unul din hobby-urile mele, obișnuiește să le citească și nu aș dori să-i înșel așteptările.

Am înșirat pe albe foi albastre cuvinte
palide, jumătate dintre ele
au murit din lipsă de exercițiu,
cele roșii, vii, rostite ades
cuiva nu lui, cel ales
îmi țipă-n ureche: mincinoaso!

În atmosfera agitată din luna cadourilor, s-a lăsat deodată liniște. Se aude clinchetul paharelor de cristal umplute cu vin roșu.

Voi la cine apelați pentru a vă întinde o mână de ajutor când vă împotmoliți și sunteți în pană de idei cu privire la ceea ce ar trebui să oferiți în dar?

Articol scris pentru SuperBlog 2022, proba nr. 5

Pozele folosite pentru a ilustra povestea fac parte dintre cele puse de sponsor la dispoziția concurenților. Clipul video utilizat este de pe canalul de Youtube al sponsorului Mindblower.ro

Publicitate

Un gând despre „Ați fost cuminți? Vin cadourile ieșite din minți

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s