DoctorBusiness – consilierul financiar virtual al antreprenorului debutant

O veche vorbă românească zice: “boală lungă, moarte sigură”. 

Această zicală poate fi adaptată în domeniul afacerilor unde se poate spune că pierderi financiare și lipsă de cash, faliment sigur. Și falimentul nu este nimic altceva decât moartea unei afaceri, cel mai urât coșmar al oricărui antreprenor. 

Vrei să faci doar afaceri profitabile, dar nu îți permiți serviciile unui consultant financiar pentru că ești la început de drum? Nicio problemă. Acum există aplicația DoctorBusiness.

DoctorBusiness – 5 capitole de analiză financiară în 5 secunde

DoctorBusiness este cea mai rapidă metodă de analiză financiară a afacerii, dedicată antreprenorilor – singura aplicație care în 5 secunde face o radiografie a situației financiare a firmei, printr-o simplă încărcare a balanței contabile.

Cu o adresă de e-mail și o parolă, se poate crea – tot în cinci secunde – un cont pe Doctorbusiness.ro, apoi un antreprenor nu trebuie decât să se logheze pentru a avea acces la acest consultant  financiar virtual.

Raportul de analiză financiară personalizat pe cifrele firmei cuprinde cinci capitole în care sunt tratate de la ansamblu la detaliu informații despre: performanța vânzărilor și a profitabilității, drumul de la vânzări la profit și unde se cheltuie cei mai mulți bani, diferența dintr profitul din balanță și cash-ul din bancă, un diagnostic al stării de sănătate al firmei concretizat printr-un set de indicatori financiari de performanță și de echilibru financiar, o oglindă a patrimoniului și a surselor de finanțare al acestuia. În ultimul capitol, sunt prezentate câteva obiceiuri pe care un antreprenor ar trebui să le aibă în fiecare lună pentru menținerea cash-ului.

Raportul este presărat cu recomandări, clarificări și detalii care să ducă la o înțelegere cât mai bună a situației financiare și a soluțiilor de implementat pentru diversele cauze de deteriorare a cash-ului.

Cash, cash și iar cash

De ce se bate monedă atât de mult pe cash? Știm cu toții ce înseamnă?

According to Community of Accountancy Self Help Business

CASH – Creating Assets, Savings and Hope

Orice problemă ar avea o afacere, ea se reflectă într-un singur mod, și anume în lipsa de CASH. Însă cauzele pentru care se întâmplă asta sunt diferite. Poate fi vorba despre lipsa unui control al costurilor, calculul incomplet al costului pe produs, lipsa unui buget de venituri și cheltuieli, creanțe negarantate, imobilizarea cash-ului în stocuri nevandabile, investiții din capitalul de lucru, neurmărirea creanțelor, focus pe dezvoltarea vânzărilor în detrimentul marjei de profit. 

Doctorbusiness.ro face un diagnostic rapid, identifică problemele, vine cu soluții, îți spune unde nu stai bine cu profitul, unde se blochează cash-ul, care-ți sunt datoriile, ce bani ai de încasat, care este capitalul tău de lucru și dacă îl folosești într-un mod eficient, care sunt șansele ca firma ta să acceseze o finanțare de la bănci,instituții financiare nebancare sau investitori.

Avantajele utilizării aplicației DoctorBusiness.ro

Limbaj prietenos

Limbajul folosit în raportul de analiză financiară este unul prietenos care face ușoară înțelegerea termenilor economici.

Personalizare

Fiecare analiză financiară este personalizată pe cifrele afacerii tale.

Accesibilitate

Aplicația poate fi accesată de pe orice dispozitiv – telefon, tabletă sau laptop – și de pe orice sistem de operare pentru că rulează în cloud web.

Anonimitate

Aplicația se poate folosi în mod anonim, fără a fi necesară identificarea cu datele sau numele companiei.

Ieftinătate

Este cea  mai ieftină metodă de a avea un consultant financiar personal, prețul unui raport de analiză financiară pe baza unei balanțe lunare încărcate în aplicație fiind de 50 RON.

Rapiditate

În 5 secunde primești raportul de analiză financiară.

Proactivitate

Îți oferă soluții. Monitorizarea lunară a cheltuielilor este soluția ideală pentru creșterea profitului pentru că te ajută să vezi la ce distanță ești față de obiectivele propuse și te ajută să depășești obstacolele cu analize de rentabilitate și echilibru financiar și cu soluții de pus în practică. Când știi unde ești, știi care este drumul către destinație.

DoctorBusiness.ro pentru afacerea ta la debut

Orice afacere funcționează în conformitate cu propriile reguli. Există multe feluri prin care poți conduce o companie de succes. Ce a funcționat la un moment dat, s-ar putea să nu mai funcționeze a doua oară. Ceea ce toată lumea îți spune că nu ar trebui să faci s-ar putea să funcționeze măcar o dată. Nu există reguli generale. Nu înveți să mergi urmând regulile. Înveți făcând și căzând, și tocmai pentru că experimentezi propriile tale căzături, vei ști să te ferești mai târziu de ele.

Dar este poate chiar mai bine să nu cazi. O firmă cu pierderi afectează în lanț un întreg sistem, devenind veriga slabă. Poți alege aplicația DoctorBusiness.ro pentru a preîntâmpina căderile și pentru a face afaceri sănătoase.

Să pornești o afacere este simplu, să o menții și să o faci profitabilă este mult mai dificil. Însă antreprenorii aflați la început de drum au acum la dispoziție aplicația DoctorBusiness.ro.

Dacă atunci când vă simțiți bolnavi, mergeți la doctor și vă faceți analize de sânge, de ce nu v-ați duce afacerea pe care ați demarat-o la DoctorBusiness.ro pentru o analiză financiară?

Articol scris pentru Spring SuperBlog 2022, proba nr. 7

Pozele utilizate pentru a ilustra acest articol sunt dintre cele puse la dispoziția concurenților de către sponsor.

Un gând despre „DoctorBusiness – consilierul financiar virtual al antreprenorului debutant

Lasă un comentariu